Ik ben ervan overtuigd dat kunst bijdraagt tot het beter verwerken van leerstof, gevoelens, indrukken, …
Testimonial by Kiki
Kiki
Dewil

Skill(s): Zorgleerkracht
Klas: Alle klassen
Naam: Kiki Dewil
Verjaardag: 5 mei
Waarom sta jij in k’do? Omdat ik ervan overtuigd ben dat kunst bijdraagt tot het beter verwerken van leerstof, gevoelens, indrukken, … Ik kan hier dan ook mijn creatief ei kwijt in het zorgen voor het welbevinden van de leerlingen.
Wat zijn je talenten? Theater maken dat ik doe bij MerciMaurice, gedichten voordragen en een beetje schrijven, handwerken zoals de bomma dat kan: borduren, haken, naaien, …
Wat is je lievelingsboek? Mathilda van Roald Dahl
Welke muziek hoor je graag? Indie, hiphop en kleinkunst. Lijkt heel uiteenlopend, maar lijkt stiekem toch wat op elkaar.
Wat is je grote droom? Ooit een dichtbundel uitbrengen. Wie weet…
Welk instrument zou je graag leren spelen? Trompetviool, ja, dat is een echt instrument. Zoek het maar eens op, het klinkt fantastisch!
Welke kunstenaar mag van jou een kunstwerk maken? Frida Kahlo
Welk talent had je graag gehad? Tekenen
Welke beroemde persoon zou je graag eens uitnodigen op school? Siel Verhanneman, een dichtster. Ze laat de mooiste woorden uit haar pen vloeien en kan ook prachtige gedichten uit kinderen ontfutselen.
Welke dans wil je graag leren? Hiphop omdat het zo stoer is. Indiase dans heeft me ook altijd geïnspireerd.
Als jij iets zou uitvinden wat zou je dan maken? Een soort van draagbare machine waarbij je na een druk op de knop opeens op de plek bent waar je naartoe wou. Een beetje zoals verschijnselen en verdwijnselen van Harry Potter. Hoe handig is dat? Een croissantje eten onder de Eiffeltoren: poef! Nog even snel naar de winkel: poef!