In K’do zijn al de kinderen creatief op hun eigen manier.
Inge
De Bois

Skills: Zedenleer
Klas: Alle klasjes waar we samen denken, voelen, creatief bezig zijn, filosoferen en vooral jezelf mag zijn.
Verjaardag: Ik verjaar in de grote vakantie.
Waarom sta jij in k’do? Als kind was ik zelf ook graag creatief bezig en in de K’do zijn al de kinderen wel creatief op hun eigen manier. We passen wel bij elkaar vind ik. 
Wat zijn je talenten? Ik ben een grote dierenvriend, een geduldige mama en in mijn vrije tijd schilder en beeldhouw ik ook.
Wat is je lievelingsboek? “De Alchemist” en “Brida” van Paulo Coelho
Welke muziek hoor je graag? Ik hoor wel graag kleinkunst, sommige klassieke muziek, vrolijke songs en het gekwetter van vogels als je ’s morgens wakker wordt. 
Wat is je grote droom? Mijn grote droom is dat alle kinderen in de wereld in vrede en zonder armoede zouden leven en rondom hen een prachtige natuur.
Welk instrument zou je graag leren spelen? Het lijkt me wel heel speciaal om een harp te kunnen bespelen.
Welke kunstenaar mag van jou een kunstwerk maken? Louise Bourgeois mag dat maar zij is spijtig genoeg al overleden.
Welk talent had je graag gehad? Ik had wel graag prachtig kunnen zingen. Spijtig genoeg zing ik zo vals als een kat.
Welke beroemde persoon zou je graag eens uitnodigen op school? Wat een moeilijke vraag… ik zou aan de kinderen vragen wie ze graag op hun school willen uitnodigen.  
Welke dans wil je graag leren? Een zonnedans die werkt.
Als jij iets zou uitvinden of gevonden hebben, wat zou je het dan zijn? Een toverstaf waarmee ik iedereen tot vredelievende mensen kan omtoveren die het leuk vinden om te delen en heel veel liefde tonen voor elkaar. Ik zou terug een prachtige natuur toveren en alle zieke mensjes terug gezond maken. Voor alle dieren zou ik ook een prachtige liefdevolle omgeving toveren.