K’do is the place to be van ’t Zuid.
Testimonial by Olivier
Olivier
De Jonghe

Skills: Lager onderwijs
Klas: L1 Gierende gitaren, L2 Pientere piano’s en zorgleerkracht
Verjaardag: 28 juli
Waarom sta jij in k’do? ’t Zuid is the place to be voor jong talent. K’do is the place to be van ’t Zuid. Bij meester Bas en juf Goedele kreeg ik de kans tussen wandelende talenten (groot en klein) toneel te spelen, te zingen, te dansen.
Wat zijn je talenten? Met het R O T B E E S T collect(l)ief en MerciMaurice maak ik theater en dat doe ik zó graag dat ik durf zeggen dat het mijn talent is.
Wat is je lievelingsboek? Francofiel en meesterverteller Bart Van Loo bond ‘De Bourgondiërs – Aartsvaders van de Lage Landen’ in. Je wordt bij het lezen meteen een troubadour, hertog of Franse koning!
Welke muziek hoor je graag? Swing, disco en oek schoeine Antwaarpse nummerkes.
Wat is je grote droom? Groot.
Welk instrument zou je graag leren spelen? Trompet.
Welke kunstenaar mag van jou een kunstwerk maken? Wes Anderson. Anderson is een regisseur die films maakt waarvan je mondhoeken en wenkbrauwen naar boven krullen. Hij mag wel eens een film over me maken. Geen biografie, da’s niet interessant genoeg, maar een grappige, lieve, feel-good movie die liefst van al ook een maatschappelijk thema/probleem. Onderwijs misschien?
Welk talent had je graag gehad? Een nummer 1 hit schrijven.
Welke beroemde persoon zou je graag eens uitnodigen op school? Tine Embrechts
Welke dans wil je graag leren?
Plits, tik, tak, tik, plets, plits, tak, plats, tak, plets, plits. Tapdans!
Als jij iets zou uitvinden wat zou je dan maken? Vrijetijdsbesteding voor dieren op de boerderij, in het asiel, … Eenzame dieren die zich kunnen amuseren door ze spelletjes te laten spelen. Ja toch?