Creativiteit, betrokkenheid zelfstandigheid en respect zijn de lijm van deze toffe bende!
Testimonial by Rea
Rea
De Rybel

Skills: Lagere school
Klas: 5 de leerjaar
Verjaardag: 13 juni (niet op een vrijdag!)
Waarom sta jij in k’do? Iedereen draagt mekaar een warm hart toe in onze gezellige school. Creativiteit, betrokkenheid zelfstandigheid en respect zijn de lijm van deze toffe bende! Daarom sta ik in K’do!
Wat zijn je talenten? Ik ben meestal vrij ordelijk, rustig, ik ben een trouwe vriend en probeer geen halfslachtig werk te doen. “Als je het doet, doe het dan meteen goed”, zei mijn vader altijd.
En natuurlijk draailier spelen, postkaartjes maken,…
Wat is je lievelingsboek? Ik lees erg graag. Astrid Lindgren is mijn favoriete jeugdauteur (maar ik heb nog nooit Pipi Langkous gelezen), ‘De gebroeders Leeuwenhart’ is mijn favoriet. Verder lees ik graag historische romans met een vleugje fantasie. Toen ik begon te puberen vond ik het zo jammer dat de boeken alsmaar serieuzer werden. Volwassenen mogen toch ook fantaseren?
Welke muziek hoor je graag? I’m into folk! My friends are into hiphop, but i’m into folk!
Wat is je grote droom? Momenteel is dat: onze verbouwingen afkrijgen.
Welk instrument zou je graag leren spelen? Viool of nyckelharpa, maar gitaar lijkt me wel handiger voor in de klas.
Welke kunstenaar mag van jou een kunstwerk maken? Panamarenko
Welk talent had je graag gehad? Een beetje meer lenigheid had wel welkom geweest.
Welke beroemde persoon zou je graag eens uitnodigen op school? Harry Potter is wel erg populair bij veel kinderen, ik zou hun reactie wel eens willen zien moest hij opeens op de speelplaats staan.
Welke dans wil je graag leren? Tapdans. Ik heb dat al eens geprobeerd, maar je moet vaak genoeg oefenen om de pasjes snel te kunnen. Anders klinkt het niet mooi.
Als jij iets zou uitvinden of gevonden hebben, wat zou je het dan zijn? Een “brillenruitenwisser”, zodat ik nog iets zie als ik fiets in de regen.