Ik wil kinderen helpen bij het ontplooien van hun talenten.
Testimonial by Bas
Bas
Fischer

Skills: Lagere school
Klas: Dansende djembees
Verjaardag: 24 juni
Waarom sta jij in k’do? Omdat ik kleine kinderen wil helpen hun talenten te ontplooien, omdat ik graag overdonderd word door die kleine wezentjes op onze school en omdat K’do de school is, waar ik zelf had willen zitten.
Wat zijn je talenten? Ik zwem graag, liefst in een vijver of de zee. Ik fiets, het best op 2 wielen, het liefst op 1. Ik speel saxofoon, dwarsfluit en ukulele en ik zing, het best onder de douche, het liefst overal. Ik hou van theater maken en kijken.
Wat is je lievelingsboek? Ik hou van Scandinavische literatuur: Erlend Loe als het grappig moet zijn, Karl Ove Knausgard als het wat serieuzer mag. Jeff Smiths “Bone” is een heerlijke graphic novel. “Max en de Maximonsters” van Maurice Sendak is een van mijn favoriete prentenboeken en toen ik nog een jongetje was, heb ik heel erg genoten van “Het verhaal van Bobbel die in een bakfiets woonde en rijk wilde worden” van Joke Van Leeuwen.
Welke muziek hoor je graag? Ik luister vaak naar muziek waarin de saxofoon nogal uitvoerig aan bod komt, zoals Nordmann, BRZZVLL, Kamasi Washington, Jelle Van Giel Group, Shabaka and the Ancestors, … Ik ben ook een enorme fan van C.W. Stoneking, Tom Waits en Morphine.
Wat is je grote droom? Zwemmen naar Engeland.
Welk instrument zou je graag leren spelen? Bas aan de bas, dat klinkt goed, toch?
Welke kunstenaar mag van jou een kunstwerk maken? RinusVan de Velde mag mij eens in houtskool portretteren en Beiron Brouwers mag een schilderij van me maken.
Welk talent had je graag gehad? Tekentalent.