Kinderen dingen bijleren is hetgeen dat ik het liefste doe.
Testimonial by Katrijn
Katrijn
Gillis

Skill(s): Lagere school
Naam: Katrijn
Klas: 
Meesterlijke muziekdozen
Verjaardag: 
7 december
Waarom sta jij in k’do? 
Omdat kinderen dingen bijleren hetgeen is dat ik het liefste doe. En op K’do krijgt iedereen de kans om dat op een unieke en creatieve manier te doen. Ik voelde me hier vanaf het eerste moment meteen thuis. Super, toch?
Wat zijn je talenten? Muziek maken. Ik doe niets liever dan zingen, cello of piano spelen en mijn gitaar nog eens bovenhalen! Of samen zingen. Het liefst met veel mensen samen. En ik kan ook wel heel goed babbelen…
Wat is je lievelingsboek? Pluk van de petteflet! Of een ander boek van Annie M.G. Schmidt. Haar gedichtenboeken vind ik ook echt geweldig.
Welke muziek hoor je graag? Dat hangt ervan af in welke bui ik ben… Muziek uit Afrikaanse culturen kan me altijd vrolijk maken. Gospel bijvoorbeeld. In de winter luister ik het liefst naar jazz. Dat klinkt zo gezellig.
Wat is je grote droom? Om al mijn kleinere dromen te kunnen realiseren.
Welk instrument zou je graag leren spelen? Contrabas!
Welke kunstenaar mag van jou een kunstwerk maken? Mijn papa. Dat is een legokunstenaar! Cool hé?
Welk talent had je graag gehad? Tekentalent… Want dat heb ik helaas helemaal niet.
Welke beroemde persoon zou je graag eens uitnodigen op school? Polle, de pannenkoekenkok van de Efteling. Pannenkoeken voor iedereen!!
Welke dans wil je graag leren? Lindy Hop! Ik heb ooit lessen gevolgd maar ben het al allemaal afgeleerd… Tapdansen lijkt me ook cool! Dat is muziek maken en dansen tegelijkertijd eigenlijk… Machtig!
Als jij iets zou uitvinden wat zou je dan maken? Raketschoenen om snel op school te zijn als ik weer eens te lang getreuzeld heb tijdens het ontbijt. En dan kan ik na school rustig rondvliegen met mijn hoofd in de wolken.