Een super toffe school met een zeer enthousiast team!
Testimonial by Ellen
Ellen
Verdonck

Skills: Admin & fin
Klas: Secretariaat
Verjaardag: 17 juni
Waarom sta jij in k’do? Omdat K’do een super toffe school is met een enthousiast team en ik de kans heb gekregen hier deel van uit te maken.
Wat zijn je talenten? Orde in chaos creëren.
Iets leuks maken van een saaie/routineuze opdracht.Verdwalen, zowel in mijn gedachten als in werkelijkheid.

Wat is je lievelingsboek? Kruistocht in spijkerbroek – Thea Beckman; Een leven op onze planeet – David Attenborough; Open – Andre Agassi
Welke muziek hoor je graag? Alles van de 80’s én de 90’s, van klassiek over Techno tot Hard Rock, niet altijd fan van kleinkunst, maar ik (denk te kunnen) dans(en) op alles

Wat is je grote droom? Van een groot stuk land een bos/oerwoud maken.
Welk instrument zou je graag leren spelen? Saxofoon, zo’n mooi instrument met prachtige klanken, maar die er echt niet gemakkelijk uitkomen…. en drums, omdat ik denk dat dat lekker uitleven is!
Welke kunstenaar mag van jou een kunstwerk maken? Ben Sledsens, een jonge Antwerpse kunstenaar
Welk talent had je graag gehad? Zingen! Ik vind het zo leuk om te doen, maar heb er helaas niet de stem voor en hoor ook niet wanneer ik vals zing (wat volgens de mensen in mijn omgeving áltijd is )
Welke beroemde persoon zou je graag eens uitnodigen op school? Rik Verheye
Welke dans wil je graag leren? Melbourne Shuffle, Capoeira,…
Als jij iets zou uitvinden of gevonden hebben, wat zou je het dan zijn? Een machine die je dromen opslaat, zodat je deze later nog eens een keer kan bekijken (als je dat wil of durft)