Ik hou van de sfeer bij K’do. Iedereen is gelijk.
Testimonial by Claudia
Claudia
Doomen

Skill(s): Voor- en nabewaking
Naam: Claudia Doomen
Verjaardag: 5 juli
Waarom sta jij in k’do? Ik hou van de sfeer bij K’do. Iedereen is gelijk. Ik voel me hier helemaal thuis.
Wat zijn je talenten? Ik kan goed luisteren. Ik kan me goed inleven in de kinderen en ik ben dol op knuffelen.
Wat is je lievelingsboek? De Wiebelbillenboogie van Guido van Genechten. Het is een mix van grappige momenten en ook van dans. Deze combinatie maakt het voor mij een geweldig boek om voor te lezen voor de kinderen.
Welke muziek hoor je graag? Ik hou van alle soorten muziek maar als ik zelf iets op zet is het meestal top 40 muziek van de 90’s en 00’s.
Wat is je grote droom? Mijn grote droom is altijd dit werk te blijven doen. Kinderen zijn puur en we kunnen er nog super veel van leren. Het lijkt me ook heel bijzonder om te werken met kinderen die meer begeleiding nodig hebben.
Welk instrument zou je graag leren spelen? Ik heb altijd gitaar willen leren spelen.
Welke kunstenaar mag van jou een kunstwerk maken? Leonardo Da Vinci, de Mona Lisa heeft me altijd gefascineerd.
Welk talent had je graag gehad? Ik had graag kunnen zingen.
Welke beroemde persoon zou je graag eens uitnodigen op school? Ariana Grande voor onze fans, zodat zij alle vragen kunnen stellen die ze graag willen.
Welke dans wil je graag leren? Ik heb jarenlang stijldansen gedaan, dus het leek me altijd leuk om eens streetdance of hiphop te leren.
Als jij iets zou uitvinden wat zou je dan maken? Ik zou een pop of beer maken met verschillende functies. Deze pop of beer zou de kinderen zelfvertrouwen geven en dat ze weten dat ze precies goed zijn zoals ze zijn. Dat perfectie niet bestaat en dat het hen aanmoedigt om zichzelf te zijn. De pop of beer zal er zijn voor de kinderen wanneer het leven hun vele uitdagingen geeft, zodat ze even alles kunnen vergeten en dat het hen troost kan bieden of dat het hen kan laten lachen. De pop of beer zal hen ook leren dat alle emoties die ze voelen altijd goed zijn. We mogen boos zijn en we mogen ook verdrietig zijn en dat dat niet veroordeeld hoeft te worden, in welke situatie dan ook.